Johnson konfirmon: Shumica e kufizimeve hiqen më 19 korrik

Publikuar më: 6/7/2021, ora 17:53

Johnson konfirmon: Shumica e kufizimeve hiqen më 19 korrik

Publikuar më: 6/7/2021, ora 17:53

Maskat nuk do të jenë më të detyrueshme dhe rregulli i distancimit social do të shfuqizohet në Britaninë e Madhe, konfirmoi kryeministri Boris Johnson. Gjithashtu, nuk do të vlejë më masa që lejon grumbullimin deri në 6 persona nëpër banesa, dhe rekomadimi për të punuar nga shtëpia.

Johnson konfirmon: Shumica e kufizimeve hiqen më 19 korrik

Publikuar më: 6/7/2021, ora 17:53

Maskat nuk do të jenë më të detyrueshme dhe rregulli i distancimit social do të shfuqizohet në Britaninë e Madhe, konfirmoi kryeministri Boris Johnson. Gjithashtu, nuk do të vlejë më masa që lejon grumbullimin deri në 6 persona nëpër banesa, dhe rekomadimi për të punuar nga shtëpia.