Jorida Tabaku dhe Arbi Mazniku në Debat – A2

Jorida Tabaku dhe Arbi Mazniku në Debat

Debati për “Unazën e Re”, Jorida Tabaku, deputete e Partisë Demokratike dhe Arbi Mazniku, nënkryetar i Bashkisë Tiranë përballen në A2 News.

Shkarkoni aplikacionin e A2