Jozefina Topalli tregon në Debat dy sfidat e Sali Berishës

Përditësuar më: 7/12/2021, ora 20:36

Jozefina Topalli tregon në Debat dy sfidat e Sali Berishës

Përditësuar më: 7/12/2021, ora 20:36

Për Jozefina Topallin, Sali Berisha është përballë dy sfidave. Ish-nënkryetarja e PD u shpreh se Berisha duhet të arrijë mazhorancën brenda partisë dhe të hapë procesin që të mos përsëritet më një fenomen si Lulzim Basha, ashtu siç e quajti ajo.

Jozefina Topalli tregon në Debat dy sfidat e Sali Berishës

Përditësuar më: 7/12/2021, ora 20:36

Për Jozefina Topallin, Sali Berisha është përballë dy sfidave. Ish-nënkryetarja e PD u shpreh se Berisha duhet të arrijë mazhorancën brenda partisë dhe të hapë procesin që të mos përsëritet më një fenomen si Lulzim Basha, ashtu siç e quajti ajo.