“Ju lidh me litar”, pse u fajësua gruaja e Saliajt për “dhunë në familje”. Zbardhet padia e divorcit dhe dënimi

Publikuar më: 4/6/2021, ora 18:22

“Ju lidh me litar”, pse u fajësua gruaja e Saliajt për “dhunë në familje”. Zbardhet padia e divorcit dhe dënimi

Publikuar më: 4/6/2021, ora 18:22

Vrasja e Kudret Saliajt, ku u plagos edhe ish-prokurori Adriatik Cama, është paraprirë nga një proces gjyqësor divorci dhe një tjetër për “dhunë në familje”. Në të parin, viktima ka qenë kërkuesi i zgjidhjes së martesës, ndërsa në të dytin, gruaja e tij është dënuar me burg për “dhunë në familje”. A2 ka siguruar padinë e divorcit, si edhe vendimin e dënimit të gruas së viktimës.

“Ju lidh me litar”, pse u fajësua gruaja e Saliajt për “dhunë në familje”. Zbardhet padia e divorcit dhe dënimi

Publikuar më: 4/6/2021, ora 18:22

Vrasja e Kudret Saliajt, ku u plagos edhe ish-prokurori Adriatik Cama, është paraprirë nga një proces gjyqësor divorci dhe një tjetër për “dhunë në familje”. Në të parin, viktima ka qenë kërkuesi i zgjidhjes së martesës, ndërsa në të dytin, gruaja e tij është dënuar me burg për “dhunë në familje”. A2 ka siguruar padinë e divorcit, si edhe vendimin e dënimit të gruas së viktimës.