“Ju vidhni vetë dhe kujtoni se të gjithë janë si ju!”, debati i Lavrov me gazetarin ukrainas

Publikuar më: 8/6/2022, ora 14:35

“Ju vidhni vetë dhe kujtoni se të gjithë janë si ju!”, debati i Lavrov me gazetarin ukrainas

Publikuar më: 8/6/2022, ora 14:35