Ka një fjalë shqip për “iniciale”, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 4/3/2020, ora 09:36

Ka një fjalë shqip për “iniciale”, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 4/3/2020, ora 09:36

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.

Ka një fjalë shqip për “iniciale”, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 4/3/2020, ora 09:36

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.