Ka një fjalë shqip për “konseguencë”, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 5/2/2020, ora 09:30

Ka një fjalë shqip për “konseguencë”, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 5/2/2020, ora 09:30

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Dedikoj, konseguencë, fekondim, shokoj dhe një fjalë shqip që përdoret gabim në vend të një fjale tjetër shqip. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.

Ka një fjalë shqip për “konseguencë”, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 5/2/2020, ora 09:30

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Dedikoj, konseguencë, fekondim, shokoj dhe një fjalë shqip që përdoret gabim në vend të një fjale tjetër shqip. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.