Ka punë, por s’ka profesionistë? Të kundërtën tregojnë të dhënat e Agjencisë Kombëtare të Punësimit

Publikuar më: 2/7/2022, ora 18:09

Ka punë, por s’ka profesionistë? Të kundërtën tregojnë të dhënat e Agjencisë Kombëtare të Punësimit

Publikuar më: 2/7/2022, ora 18:09

Ka punë, por s’ka profesionistë!… Kjo alibi e përdorur shpeshherë nga qeveria, në rastin më të mirë është gjysmë e vërtetë. Sipas të dhënave nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, vitin e shkuar numri i vendeve të lira të punës ishte rreth 25 mijë, gati 3 herë më pak se në 2018-n.

Ka punë, por s’ka profesionistë? Të kundërtën tregojnë të dhënat e Agjencisë Kombëtare të Punësimit

Publikuar më: 2/7/2022, ora 18:09

Ka punë, por s’ka profesionistë!… Kjo alibi e përdorur shpeshherë nga qeveria, në rastin më të mirë është gjysmë e vërtetë. Sipas të dhënave nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, vitin e shkuar numri i vendeve të lira të punës ishte rreth 25 mijë, gati 3 herë më pak se në 2018-n.