“Ka qenë pa dyshim dita më e gjatë që kam kaluar si gazetar”

Pamjet dramatike që vinin nga Shtetet e Bashkuara atë 11 Shtator, shumë prej nesh ashtu sikurse e gjithë pjesa tjetër e botës, i pamë përmes rrjetit prestigjioz CNN. Si reporterë, por edhe banorë të Shteteve të Bashkuara, ata që raportonin nga terreni atë ditë, me siguri kanë përjetuar momente nga më të vështirat. A2 CNN bisedoi me Tim Lister, reporter dhe producent i CNN, i cili na rrëfen për emocione dhe tmerrin e jetuar atë të martë të zezë, teksa koordinonte punën e gazetarëve nga regjia qendrore e gjigandit mediatik. Ekspert i çështjeve ndërkombëtare dhe terrorizmit, Tim analizon evoluimin e grupeve esktremiste në 20 vjet dhe pozitat aktuale të terrorizmit në ditët e sotme…