Kadia: Kosova e dështuar nëse Kurti implementon idetë e tij – A2

Kadia: Kosova e dështuar nëse Kurti implementon idetë e tij

Besart Kadia, drejtuesi i “atlasi.al”, i ftuar në Ditarin e orës 13:00, foli për zgjedhjet e së dielës në Kosovës, ku dhe pse ende nuk është zyrtarizuar rezultati përfundimtar, Albin Kurti me shumë mundësi do të jetë kryeministri i ri i vendit.