Kadri Veseli thirret nga Gjykata e Hagës

Kadri Veseli, ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kreu i PDK-së, ka njoftuar se ka pranuar një ftesë për t’u intervistuar më 4 dhjetor në Hagë.