Kadri Veseli: Uroj që qytetarët t’i japin perspektivë të ardhmes së tyre – A2

Kadri Veseli: Uroj që qytetarët t’i japin perspektivë të ardhmes së tyre

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, pasi votoi dha një deklaratë të shkurtër për mediat. Veseli uroi që qytetarët e Kosovës t’i japin sot një perspektivë vetes dhe të ardhmes së tyre.