Kalemaj pas opinionit të Venecias: Mund të përsëriten zgjedhjet në 6 bashki

Publikuar më: 3/11/2021, ora 20:11

Kalemaj pas opinionit të Venecias: Mund të përsëriten zgjedhjet në 6 bashki

Publikuar më: 3/11/2021, ora 20:11

Për analistin Ilir Kalemaj, vendimi i Komisionit të Venecias për zgjedhjet e 30 qershorit 2019 lë të kuptojë që në vendimin e saj Gjykata Kushtetuese mund të përsërisë zgjedhjet në këto 6 bashki. Në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishanin, ai tha se PS pretendon të fitojë një pjesë të bashkive pa kryetar, pasi ka avantazh se kontrollon pushtetin përkundër PD që ndodhet në një situatë të amullt nga përplasja mes Berishës dhe Bashës.

Kalemaj pas opinionit të Venecias: Mund të përsëriten zgjedhjet në 6 bashki

Publikuar më: 3/11/2021, ora 20:11

Për analistin Ilir Kalemaj, vendimi i Komisionit të Venecias për zgjedhjet e 30 qershorit 2019 lë të kuptojë që në vendimin e saj Gjykata Kushtetuese mund të përsërisë zgjedhjet në këto 6 bashki. Në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishanin, ai tha se PS pretendon të fitojë një pjesë të bashkive pa kryetar, pasi ka avantazh se kontrollon pushtetin përkundër PD që ndodhet në një situatë të amullt nga përplasja mes Berishës dhe Bashës.