Kalërim në nder të çlirimtarëve të Kosovës

“Çlirimtarët do të mbesin gjithmonë çlirimtarë, kudo që të shkojnë”. Ky ka qenë mesazhi që ka dhënë Klubi i Kaubojsave Shqiptarë, në një aktivitet kalërimi që kanë patur në qytetin e Kukësit dhe zonën turistike të Shishtavecit.