Kallëzimet e KLSH, Çoçoli: Nuk marrin zgjidhje nga prokuroria – A2

Kallëzimet e KLSH, Çoçoli: Nuk marrin zgjidhje nga prokuroria

Bashkëpunimi i Kontrollit të Lartë të Shtetit me Prokurorinë ka çaluar lidhur me kallëzimet e bëra për zhdëmtimin e shumës së abuzimeve të konstatuara.

Eksperti për ekonominë, Fatos Çoçoli, deklaron se pjesa dërrmuese e dosjeve përfundojnë pa një zgjidhje për shkak të kompleksitetit dhe specifikave që mbartin.