Kalon për gjykim dosja e grupit të Talo Çelës

Publikuar më: 21/10/2021, ora 13:23

Kalon për gjykim dosja e grupit të Talo Çelës

Publikuar më: 21/10/2021, ora 13:23

Gjykata e Posaçme kalon për gjykim dosjen ndaj grupit te Talo Çelës, të akuzuar për dy ngjarje kriminale me 4 viktima. Në gjykim ka kaluar dosja për katër persona të tjerë, Besian Xhixha, Enver Diva, Altin Ndoci dhe për bashkëpunëtorin e drejtësisë, Klevis Alla. Të pandehurit akuzohen për vrasje e vëllezërve Viktor e Besmir Haxhia dhe Dorian Shkoza e Anxhelo Avdia.

Kalon për gjykim dosja e grupit të Talo Çelës

Publikuar më: 21/10/2021, ora 13:23

Gjykata e Posaçme kalon për gjykim dosjen ndaj grupit te Talo Çelës, të akuzuar për dy ngjarje kriminale me 4 viktima. Në gjykim ka kaluar dosja për katër persona të tjerë, Besian Xhixha, Enver Diva, Altin Ndoci dhe për bashkëpunëtorin e drejtësisë, Klevis Alla. Të pandehurit akuzohen për vrasje e vëllezërve Viktor e Besmir Haxhia dhe Dorian Shkoza e Anxhelo Avdia.