“Kalvari i hipotekave merr fund”, Rama: Dokumenti i pronës do të merret pa lëvizur nga shtëpia

Prej vitesh, hipotekat cilësoheshin si vatër korrupsioni nga qytetarët, por dhe vetë politika. Tashmë, tapitë nuk do të merren më në sportelet e tyre, por online në portalin e-Albania.