“Kam nderin të ndërpritem nga Kujtim Gjuzi I”, Rama, batuta me deputetin e opozitës

Ndërsa po fliste për pamundësinë e ndryshimit të datës së zgjedhjeve, Kryeministri Rama ka ndërprerë fjalën nga një koment i deputetit të opozitës, Kujtim Gjuzit, të cilit i është përgjigjur me humor. “Kam nderin të ndërpritem nga Kujtim Gjuzi I”, tha Rama. “Të lutem mos më ndërprit dhe trego kulturën tënde monarkike”.