Kamioni përplas ambulancën, vdes pacienti që po transportohej

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:06

Kamioni përplas ambulancën, vdes pacienti që po transportohej

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:06

Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin Fier-Lushnje, në vendin e quajtur “Rotondo e Savrës”. Një kamion është përplasur me një ambulancë dhe si pasojë e përplasjes së fortë ka ndërruar jetë pacienti që po transportohej.

Kamioni përplas ambulancën, vdes pacienti që po transportohej

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:06

Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin Fier-Lushnje, në vendin e quajtur “Rotondo e Savrës”. Një kamion është përplasur me një ambulancë dhe si pasojë e përplasjes së fortë ka ndërruar jetë pacienti që po transportohej.