Kampi-burg i Al Hawl, mbi 80 shqiptarë të bllokuar, gazetari i A2 zbulon vendndodhjen

Ekipi i A2 që ndodhet në Siri pranë kampit famkeq të ISIS ka mësuar se brenda ambienteve të tij strehohen dhe rreth 80 shtetas shqiptarë që qëndrojnë aty prej shumë kohësh. Shtetasit shqiptarë ndodhen në pjesën veri-perëndimore të kampit të Al Hawl, në pjesën fundore të tij.