Kampi famëkeq i Tepelenës, Repishta: Fytyra më e zezë e regjimit komunist. Të nisë kërkimi i të pagjeturve

“Tepelena tregon fytyrën më të zezë të regjimit komunist, ku u dënuan gra e fëmijë, të rinj, pleq, të pafajshëm dhe kundërshtarë të regjimit”. Kështu u shpreh në studion e “Absolut 4” drejtuesja e kërkimit shkencor në AIDSSH, Aida Repishta, e cila bëri thirrje për kërkimin e të pagjeturve.