Kampi veror teknologjik dyjavor në Korçë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:25

Kampi veror teknologjik dyjavor në Korçë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:25

Kampi i parë veror për teknologjinë në Korçë, një hapësirë e veçantë për 100 fëmijë nga Korça, Shqipëria dhe rajoni, është njëra nga temat interesante që ju sjellim sot, kur të takojmë përmes një lidhjeje nga Korça koduesin Admir Malaj nga Code for Albania. Kampi i koduesve të vegjël, në bashkëpunim me organizatën CodeX dhe Bashkinë e Korçës, synon ngritjen e akademisë teknologjike në qytetin juglindor.

Kampi veror teknologjik dyjavor në Korçë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:25

Kampi i parë veror për teknologjinë në Korçë, një hapësirë e veçantë për 100 fëmijë nga Korça, Shqipëria dhe rajoni, është njëra nga temat interesante që ju sjellim sot, kur të takojmë përmes një lidhjeje nga Korça koduesin Admir Malaj nga Code for Albania. Kampi i koduesve të vegjël, në bashkëpunim me organizatën CodeX dhe Bashkinë e Korçës, synon ngritjen e akademisë teknologjike në qytetin juglindor.