Kampionati dhe kombëtarja, sfidat e Valdet Ramës

Nga elita e futbollit kinez, në kampionatin shqiptar me Kukësin. Në mes janë 14 muaj të kaluar pa skuadër, por edhe shumë stërvitje te gjigandët gjermanë të Schalke-s. Kategoria Superiore do të jetë sfida e radhës për Valdet Ramën, pse jo edhe një mundësi për t’u rikthyer në lojë.