Kampioni i botës tregon “mëshirë” ndaj gazetarit të A2 CNN

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:50

Kampioni i botës tregon “mëshirë” ndaj gazetarit të A2 CNN

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:50

Zelimkhan Abakarov, sportisti që ngriti flamurin shqiptar në Beograd ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Edhe pse me origjinë nga Dagestani, kampioni i botës në mundje e ndjen veten shume të lidhur me Shqipërinë. Përveç rezultateve në arenën ndërkombëtare, 29-vjeçari synon që në bashkëpunim me federatën t’i rikthejë mundjes kuqezi popullaritetin dhe lavdinë e dikurshme.

Kampioni i botës tregon “mëshirë” ndaj gazetarit të A2 CNN

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:50

Zelimkhan Abakarov, sportisti që ngriti flamurin shqiptar në Beograd ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Edhe pse me origjinë nga Dagestani, kampioni i botës në mundje e ndjen veten shume të lidhur me Shqipërinë. Përveç rezultateve në arenën ndërkombëtare, 29-vjeçari synon që në bashkëpunim me federatën t’i rikthejë mundjes kuqezi popullaritetin dhe lavdinë e dikurshme.