Kampioni i peshëngritjes sfidon koronavirusin, Çalja vijon stërvitjen për Lojërat Olimpike

Në këtë situatë të jashtëzakonshme për shkak të koronavirusit, ndoshta i vetmi që mendon për një aktivitet sportiv është kampioni kombëtar dhe europian në peshëngritje, Briken Çalja. Së bashku me trajnerin dhe ndihmës trajnerin e tij, Çalja nuk ka ndërprerë për asnjë moment stërvitjen për Lojërat Olimpike.