Kanabisi legal, kush do të mbjellë dhe ndikimi në ekonomi

Gazetari Angelo Haruni shpjegon ndikimin ekonomik që mund të ketë legalizimi i kanabisit mjekësor dhe tregon vendet që kanë ndjekur një model të tillë.