Kanabisi mjekësor do kultivohet në serra

Publikuar më: 30/6/2022, ora 19:38

Kanabisi mjekësor do kultivohet në serra

Publikuar më: 30/6/2022, ora 19:38

Pasi u përkrah nga 61% e shqiptarëve të pyetur në Këshillimin Kombëtar, qeveria ka hedhur për konsultim publik, nismën që mundëson kultivimin dhe përpunimin e kanabisit për qëllime mjekësore e industriale.

Kanabisi mjekësor do kultivohet në serra

Publikuar më: 30/6/2022, ora 19:38

Pasi u përkrah nga 61% e shqiptarëve të pyetur në Këshillimin Kombëtar, qeveria ka hedhur për konsultim publik, nismën që mundëson kultivimin dhe përpunimin e kanabisit për qëllime mjekësore e industriale.