Kanabisi mjekësor, opozita: Favorizohen grupet kriminale

Legalizimi i kanabisit për përdorim mjekësor nuk është thjeshtë një ide. Qeveria ka më shumë se 1 vit që punon mbi projektin dhe ndonëse një ditë më parë, Prokurori i Përgjithshëm tha se 2019 ka shënuar rritje të kultivimit të paligjshëm, Kryeministri Edi Rama pretendoi se e ka kontrollin mbi territorin.