Kanabisi, siguria në vend dhe pengesat që pamundësojnë realizimin e projektit

Eksperti i sigurisë, Sotiraq Hroni, shpjegon sfidat që do të ketë siguria e vendit nëse propozimi i mazhorancës për të legalizuar kanabisin për qëllime mjekësore do të miratohet.