Kanceri i gjirit, pandemia ndikoi negativisht, 700 raste të reja në vit

9 vjet më parë zbuloi se kishte kancer në gji. Ishte 46 vjeç dhe deri atëherë Lavdie Gogo nuk kishte bërë asnjëherë kontrolle . Vetëm pas fillimit të shqetësimeve dhe disa shenjave karakteristike u detyrua të shkojë te mjeku.