Kanceri i gjirit, pandemia përkeqëson situatën. 800 raste të reja në vit

Turpi për kontrollin e gjirit e ka mbajtur gjithmonë larg mjekut. Por, në moshën 56-vjeçare u detyrua jo vetëm të shkojë në spital, por të heqë njërin gjoks për shkak të kancerit. Sot, e penduar për neglizhencën e treguar, Lumturie Qyra nga Tirana ka një mesazh për vajzën e saj dhe të gjitha gratë.