Kanceri i qafës së mitrës, 130 raste çdo vit, thirrje për kontrolle dhe vaksinimin

Publikuar më: 24/1/2023, ora 15:35

Kanceri i qafës së mitrës, 130 raste çdo vit, thirrje për kontrolle dhe vaksinimin

Publikuar më: 24/1/2023, ora 15:35

130 gra çdo vit zbulojnë se janë prekur nga kanceri i qafës së mitrës. Edhe pse në raport me kancerin e gjirit shifrat janë shumë më të ulëta, kjo sëmundje po shqetëson ekspertët pasi dekadat e fundit janë dyfishuar rastet e reja.

Kanceri i qafës së mitrës, 130 raste çdo vit, thirrje për kontrolle dhe vaksinimin

Publikuar më: 24/1/2023, ora 15:35

130 gra çdo vit zbulojnë se janë prekur nga kanceri i qafës së mitrës. Edhe pse në raport me kancerin e gjirit shifrat janë shumë më të ulëta, kjo sëmundje po shqetëson ekspertët pasi dekadat e fundit janë dyfishuar rastet e reja.