Kandidatët e PD, komisioni përjashton 2/3 e emrave, lista me 1000 propozime

Të martën, Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve pritet të përmbyllë fazën e parë të përzgjedhjes së emrave për deputetë dhe kryetarë bashkie.