Kandidatët e PD, nis faza e dytë e seleksionimit. Komisioni zgjedh 300 emra

Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve për deputetë dhe kryebashkiakë ka nisur fazën e dytë të përzgjedhjes, duke kaluar në sitën tjetër, atë të vetting-ut të demokratëve, 1000 emrat e propozuar nga baza e PD që kaluan filtrin e parë.