Kandidatët e PD për zgjedhjet, nesër mblidhet Kryesia dhe Këshilli

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha do të mbledhë nesër Kryesinë dhe Këshillin Kombëtar, ku pritet të vendoset për krijimin e Komisionit të Vlerësimit të kandidatëve për deputetë që do të përfaqësojnë subjektin që ai drejton në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.