Kandidatët e republikanëve. Mediu, mesazh Bashës: Kërkojmë respekt dhe reciprocitet

Publikuar më: 13/1/2021, ora 20:06

Kandidatët e republikanëve. Mediu, mesazh Bashës: Kërkojmë respekt dhe reciprocitet

Publikuar më: 13/1/2021, ora 20:06

Fatmir Mediu kërkon respekt dhe reciprocitet nga Lulzim Basha. Nga aktivi i degës së Tiranës të Partisë Republikane, ku prezantoi edhe kandidatët e tij për kryeqytetin, Mediu i dërgoi një mesazh aleatit në krye të PD-së, duke theksuar se i takon atij të tregojë rrugën e fitores, duke ndërtuar një koalicion vlerash.

Kandidatët e republikanëve. Mediu, mesazh Bashës: Kërkojmë respekt dhe reciprocitet

Publikuar më: 13/1/2021, ora 20:06

Fatmir Mediu kërkon respekt dhe reciprocitet nga Lulzim Basha. Nga aktivi i degës së Tiranës të Partisë Republikane, ku prezantoi edhe kandidatët e tij për kryeqytetin, Mediu i dërgoi një mesazh aleatit në krye të PD-së, duke theksuar se i takon atij të tregojë rrugën e fitores, duke ndërtuar një koalicion vlerash.