Kandidatët e rinj dhe përballja e tyre e parë me elektoratin

Gledi Kryemadhi, kandidat i “Aleancës Demokracia e Re” e Edmond Stojkut, tregon ambicien e tij në zgjedhjet e 25 prillit që po afrojnë.