Kandidatët për president, Fuga: Kanë profil të ulët politik, do ishin në shërbim të mazhorancës

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:25

Kandidatët për president, Fuga: Kanë profil të ulët politik, do ishin në shërbim të mazhorancës

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:25

Profesor Artan Fuga komenton kandidaturat e para dhe ende të përkohshme për postin e presidentit të republikës, duke gjetur ngjashmëritë dhe diferencat mes profileve të ndryshme, ku sipas tij ato nuk do të kishin peshën e duhur për të përfaqësuar një figurë të pavarur nga ekzekutivi.

Kandidatët për president, Fuga: Kanë profil të ulët politik, do ishin në shërbim të mazhorancës

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:25

Profesor Artan Fuga komenton kandidaturat e para dhe ende të përkohshme për postin e presidentit të republikës, duke gjetur ngjashmëritë dhe diferencat mes profileve të ndryshme, ku sipas tij ato nuk do të kishin peshën e duhur për të përfaqësuar një figurë të pavarur nga ekzekutivi.