Kanë “ngrirë” çmimet, Orikumi “oazi” ku bën plazh me pak lekë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:48

Kanë “ngrirë” çmimet, Orikumi “oazi” ku bën plazh me pak lekë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:48

Pranë bazës historike të Pashalimanit, plazhi i Orikumit duket se po tërheq çdo ditë e më shumë vizitorë dhe turistë vendas dhe të huaj. Dhe duket se sekreti, janë çmimet e arsyeshme, të cilat duket se kanë ngrirë nga vitet e kaluara dhe natyrisht shërbimi i kulturuar.

Kanë “ngrirë” çmimet, Orikumi “oazi” ku bën plazh me pak lekë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:48

Pranë bazës historike të Pashalimanit, plazhi i Orikumit duket se po tërheq çdo ditë e më shumë vizitorë dhe turistë vendas dhe të huaj. Dhe duket se sekreti, janë çmimet e arsyeshme, të cilat duket se kanë ngrirë nga vitet e kaluara dhe natyrisht shërbimi i kulturuar.