Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Kanë parcela të tëra me vreshta, por detyrohen të punojnë roje

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 13:13 | Aktualitet

Kur kishte prodhime bujqësore, nuk kishte çmime dhe tani që ka çmime më të mira të prodhimeve bujqësore, nuk kanë prodhim.

Ditari A2 CNN