Kanina në festë: Aktiviteti që synon të takojë brezat dhe mos harrohet tradita

Publikuar më: 14/8/2021, ora 15:08

Kanina në festë: Aktiviteti që synon të takojë brezat dhe mos harrohet tradita

Publikuar më: 14/8/2021, ora 15:08

‘’Për të ecur përpara, duhet të dish mirë se nga vjen”. Ky është slogani i “Kanina Fest”, aktivitet i cili mblodhi jo vetëm banorë të zonës dhe ato që janë larguar për punë apo emigrim, por edhe pushues dhe turistë nga Vlora. Takimi i brezave të lindur dhe rritur në Kanine dhe historia e kësaj zone, ishin pjesë të aktivitetit festiv.

Kanina në festë: Aktiviteti që synon të takojë brezat dhe mos harrohet tradita

Publikuar më: 14/8/2021, ora 15:08

‘’Për të ecur përpara, duhet të dish mirë se nga vjen”. Ky është slogani i “Kanina Fest”, aktivitet i cili mblodhi jo vetëm banorë të zonës dhe ato që janë larguar për punë apo emigrim, por edhe pushues dhe turistë nga Vlora. Takimi i brezave të lindur dhe rritur në Kanine dhe historia e kësaj zone, ishin pjesë të aktivitetit festiv.