Kaos në Britaninë e Madhe, Johnson kërcënon Parlamentin me zgjedhje – A2

Kaos në Britaninë e Madhe, Johnson kërcënon Parlamentin me zgjedhje

Lufta mes kryeministrit britanik dhe Parlamentit kalon në një raund të ri. Boris Johnson kërcënon të shpallë zgjedhje të parakohshme në 14 tetor, nëse ligjvënësit do të tentojnë të votojnë për të bllokuar një Brexit pa ujdi.