Kaos në “Times Square”, njerëzit tmerrohen nga shpërthimi i… pusetave

Publikuar më: 11/4/2022, ora 17:26

Kaos në “Times Square”, njerëzit tmerrohen nga shpërthimi i… pusetave

Publikuar më: 11/4/2022, ora 17:26

Fatmirësisht asnjë njeri nuk mbeti i plagosur, por paniku në “Times Square”, sheshin më të famshëm të Nju-Jorkut ishte i madh. Pas shpërthimit të dy pusetave në qendër të Manhatanit, zhurma tronditëse dhe sirenat e zjarrfikësve bënë që njujorkezët të mendonin se bëhej fjalë për ndonjë sulm terrorist dhe të vraponin me të katra për të shpëtuar. Ngjarja ndodhi të dielën në mbrëmje, si pasojë e shpërthimit të dy pusetave, pas një problemi me rrjetin energjetik, tha zëdhënësi i kompanisë mbikëqyrëse “Con Edison”.

Kaos në “Times Square”, njerëzit tmerrohen nga shpërthimi i… pusetave

Publikuar më: 11/4/2022, ora 17:26

Fatmirësisht asnjë njeri nuk mbeti i plagosur, por paniku në “Times Square”, sheshin më të famshëm të Nju-Jorkut ishte i madh. Pas shpërthimit të dy pusetave në qendër të Manhatanit, zhurma tronditëse dhe sirenat e zjarrfikësve bënë që njujorkezët të mendonin se bëhej fjalë për ndonjë sulm terrorist dhe të vraponin me të katra për të shpëtuar. Ngjarja ndodhi të dielën në mbrëmje, si pasojë e shpërthimit të dy pusetave, pas një problemi me rrjetin energjetik, tha zëdhënësi i kompanisë mbikëqyrëse “Con Edison”.