Kapaciteti i plotë i trurit tonë!

Publikuar më: 8/2/2020, ora 12:43

Kapaciteti i plotë i trurit tonë!

Publikuar më: 8/2/2020, ora 12:43

Në këtë puntatë të emisionit Imagjinatë, do ta përdorim trurin në kapacitetin e plotë të tij. Imagjinoni sikur ju mund të bëni çdo gjë! Pikturoni një vepër madhështore në një minutë, mësoni çdo gjuhë brenda një ore, ndërtoni një kompani që gjeneron miliona dollarë brenda natës dhe të sundoni botën të nesërmen. Por çfarë po ju pengon? Pse nuk po bëni atë që dëshironi? Ndoshta s’keni dëgjuar mjaftueshëm Mozart-in kur ishit të vegjël? Nuk keni konsumuar mjaftueshëm ushqim të shëndetshëm teksa rriteshit? Apo nuk po përdorni trurin në kapacitetin e tij të plotë? Dëshiron të mësosh se si mundesh? Ndiqni episodin e radhës të emisionit Imagjinatë, nga Xhevahir Qardaku.

Kapaciteti i plotë i trurit tonë!

Publikuar më: 8/2/2020, ora 12:43

Në këtë puntatë të emisionit Imagjinatë, do ta përdorim trurin në kapacitetin e plotë të tij. Imagjinoni sikur ju mund të bëni çdo gjë! Pikturoni një vepër madhështore në një minutë, mësoni çdo gjuhë brenda një ore, ndërtoni një kompani që gjeneron miliona dollarë brenda natës dhe të sundoni botën të nesërmen. Por çfarë po ju pengon? Pse nuk po bëni atë që dëshironi? Ndoshta s’keni dëgjuar mjaftueshëm Mozart-in kur ishit të vegjël? Nuk keni konsumuar mjaftueshëm ushqim të shëndetshëm teksa rriteshit? Apo nuk po përdorni trurin në kapacitetin e tij të plotë? Dëshiron të mësosh se si mundesh? Ndiqni episodin e radhës të emisionit Imagjinatë, nga Xhevahir Qardaku.