Kapet në Vlorë i dënuari me burgim të përjetshëm në Itali, ishte arratisur nga burgu

Një 38-vjeçar, i dënuar me burgim të përjetshëm në Itali për “vrasje”, “shfrytëzim prostitucioni” dhe “mbajtje dhe transportimi pa leje të armëve të zjarrit”, është arrestuar këtë të mërkurë në Vlorë, në një operacion në të cilin kanë marrë pjesë edhe Forcat Speciale RENEA.