Karamelo: Beleri në qeli se me të në krye të bashkisë do të ketë rikonceptim të çështjes së pronave

Publikuar më: 18/9/2023, ora 22:51

Karamelo: Beleri në qeli se me të në krye të bashkisë do të ketë rikonceptim të çështjes së pronave

Publikuar më: 18/9/2023, ora 22:51

Ligoraq Karamelo, ish-deputet i minoritetit Grek, ish Drejtues i OMONIA-S dhe PBDNJ-së.