Karburanti, materialet dhe krahu i punës po rrisin koston e ndërtimit

Publikuar më: 5/12/2022, ora 20:39

Karburanti, materialet dhe krahu i punës po rrisin koston e ndërtimit

Publikuar më: 5/12/2022, ora 20:39

Jo vetëm ushqimet dhe karburantet, por edhe të ndërtosh në Shqipëri është sot më e kushtueshme. Lufta e vazhdueshme në Ukrainë, kriza e çmimeve dhe kriza energjetike po ushtrojnë një presion të madh mbi kostot e ndërtimit, për çdo zë: nga materialet tek transporti dhe pagat.

Karburanti, materialet dhe krahu i punës po rrisin koston e ndërtimit

Publikuar më: 5/12/2022, ora 20:39

Jo vetëm ushqimet dhe karburantet, por edhe të ndërtosh në Shqipëri është sot më e kushtueshme. Lufta e vazhdueshme në Ukrainë, kriza e çmimeve dhe kriza energjetike po ushtrojnë një presion të madh mbi kostot e ndërtimit, për çdo zë: nga materialet tek transporti dhe pagat.