Karburanti për jahtet, porti i Durrësit realizoi 10 milionë dollarë të ardhura nga furnizimi

Publikuar më: 8/9/2023, ora 21:44

Karburanti për jahtet, porti i Durrësit realizoi 10 milionë dollarë të ardhura nga furnizimi

Publikuar më: 8/9/2023, ora 21:44

Porti i Durrësit mund të cilësohet si porta kryesorë nga ku janë futur më shumë turistë në vendin tonë. Risia e këtij sezoni ishte se ky port, për periudhën janar-gusht, ka pritur rreth 260 mjete lundruese turistike, kryesisht jahte, të cilat përveç tureve të zhvilluara në Durrës dhe qytete të tjera të vendit tonë janë furnizuar edhe me karburant.

Karburanti për jahtet, porti i Durrësit realizoi 10 milionë dollarë të ardhura nga furnizimi

Publikuar më: 8/9/2023, ora 21:44

Porti i Durrësit mund të cilësohet si porta kryesorë nga ku janë futur më shumë turistë në vendin tonë. Risia e këtij sezoni ishte se ky port, për periudhën janar-gusht, ka pritur rreth 260 mjete lundruese turistike, kryesisht jahte, të cilat përveç tureve të zhvilluara në Durrës dhe qytete të tjera të vendit tonë janë furnizuar edhe me karburant.