Kardiokirurgu i burgosur, Prokuroria në “filtër” dy kallëzime për Priftin, njëri nga QSUT

Përveç dyshimeve për “korrupsion” dhe “pastrim parash” për të cilat u burgos, Prokuroria e Tiranës po verifikon dy kallëzime kundër kardiokirurgut Edvin Prifti. Në një prej tyre, në rolin e kallëzuesit është Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.