Karnavalet e Amazonës, traditat folklorike në mes të “mushkërive” të botës

Publikuar më: 28/6/2022, ora 08:26

Karnavalet e Amazonës, traditat folklorike në mes të “mushkërive” të botës

Publikuar më: 28/6/2022, ora 08:26

Këto pamje nuk vijnë nga karnavalet e Rio de Zhaneiros, por është festivali Boi-Bumba në Amazonën braziliane që feston ngjyrën, muzikën dhe traditën e folklorit të saj pas një pauze pandemike dyvjeçare.

Karnavalet e Amazonës, traditat folklorike në mes të “mushkërive” të botës

Publikuar më: 28/6/2022, ora 08:26

Këto pamje nuk vijnë nga karnavalet e Rio de Zhaneiros, por është festivali Boi-Bumba në Amazonën braziliane që feston ngjyrën, muzikën dhe traditën e folklorit të saj pas një pauze pandemike dyvjeçare.